Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – visualisoi tietosi BIMeye 3D -toiminnolla

BIM-projektin onnistuminen edellyttää yhteistä näkemystä tavoitellusta lopputuloksesta. Sitä voidaan tukea tehokkaalla projektinaikaisella viestinnällä ja tiedonhallinnalla.


Kauan toivottu BIMeye 3D on nyt julkaistu

Meillä on ilo ilmoittaa, että BIMeye 3D on nyt julkaistu. Se mahdollistaa tiedon jakamisen ja hallinnan myös visuaalisesti, laajentaen siten BIMeyen käyttömahdollisuuksia ja -mukavuutta. Selainpohjainen BIMeye 3D on muiden BIMeye-toimintojen tavoin käytettävissä sekä tietokoneella että mobiili- ja kosketusnäyttölaitteilla.

Käyttäjäystävällinen ja tehokkuutta parantava BIMeye 3D on erinomainen lisä suunnittelun, tuotannon ja kiinteistönhallinnan parissa työskenteleville BIMeye-käyttäjille.

 


Helppokäyttöinen ja tehokas

Uusilla haku-, suodatus-, valinta-, ja muokkaustoiminnoilla työskentelet visuaalisten tietojen parissa kätevästi ja tehokkaasti. Mahdollisuus tarkastella tietoja visuaalisesti, ilman erillistä katseluohjelmaa, helpottaa projektin eri toimijoiden välistä tiedonvaihtoa ja yhteistyötä.


Asiakkaat mukana kehitystyössä

BIMeye 3D on Symetrin oman tuotekehityksen tuloksena syntynyt visuaalisen tiedon käsittelyä helpottava ratkaisu. Vastaavia ratkaisuja hyödynnetään jatkossa myös Symetrin muissa tuotteissa.

Toimintoa testattiin ja hiottiin Tukholmassa toteutetun Slussen-projektin yhteydessä. Projektiryhmään kuuluivat muun muassa Tikab Konsultin Johan Stribeck ja ELU:n Daniel Sörman. Molemmilla yrityksillä on erinomaisia kokemuksia BIMeyen eduista projektiryhmien sisäisessä viestinnässä. Edellisten lisäksi myös Swecon ja Tengbomin käyttäjiä osallistui testaukseen. Kiitämme kaikkia kehitystyöhön osallistuneita!

 

Katso video täällä