Skanska valitsi taas BIMeye-sovelluksen – tällä kertaa uuden Karoliinisen sairaalan Chopin-projektiin

Skanska varmistaa huonekuvausten, ovien ja sisustussuunnitelmien sujuvan hallinnan BIMeye-sovelluksella.


Chopin-projektissa, joka käsittää Huddingessa sijaitsevaan uuteen Karoliiniseen sairaalaan rakennettavan 28 000 neliömetrin uudisrakennuksen, Skanska tehostaa huonekuvausten, ovien ja niiden ympäristöjen sekä sisustussuunnitelmien hallintaa BIMeye-sovelluksella.

Skanskan kanssa solmittu sopimus kattaa kaikki BIMeye-sovellukset rajattomalle määrälle käyttäjiä. Konsulttiryhmään kuuluvat White Arkitekter ja turvallisuuskonsultti Projsec ovat hyödyntäneet BIMeye-sovellusta myös aiemmissa projekteissa. He ottavat projektissa käyttöön ensimmäisenä Room Manager, Door Manager ja Interior Manager -sovellukset.

 

 

Räätälöinnillä kustannussäästöä

Projsecin Henrik Good ja Skanska ovat räätälöineet BIMeye Door Managerin toimintoja projektin tarpeisiin. Muutoksilla tavoitellaan kustannussäästöjä optimoimalla hankinnan ja tuotannon sekä myöhemmässä vaiheessa kiinteistönhallinnan ja kunnossapidon prosesseja.

 

Locum – uskollinen asiakas

Projektin tilannut kiinteistöyhtiö Locum on Symetrin pitkäaikainen asiakas. Se on hyödyntänyt BIMeye-sovellusta jo muun muassa Södertäljen sairaalan, Danderydin sairaalan, Nackan sairaalan sekä Södersjukhusetin rakennusten 04, 70, 72 ja 74 rakennusprojekteissa.

Työskentelytapa, jossa BIMeye-sovellusta käytetään Chopin-projektin suunnitteluohjelmistojen ”kuvailevana tietokantana”, on kehitetty Locumin tietomallinnusprojekteille asetettaman toimitusspesifikaatio 25.5:n mukaisesti.